stora korsörhängenGalet snygga korsörhängen!

Själva korset är i silverpläterad metall. Ringarna och öronkroken är i äkta silver. Korsets mått är 50x27, med ringar och krok är örhänget ca 65 mm.
Jag valde att skriva in carpe diem på mitt, man kan välja andra texter, kanske namn eller ett budskap. 10 tecken får plats(lodrätt). Vågrätt får 7 tecken plats.
Priset är 95 kr/st eller 160kr/par ( inkl att jag stansar korsen, alltså skriver in något du vill) Smycket levereras i en smyckespåse.Peace and love


mocka med inflätad kedjaDetta armband har legat och väntat på att bli uppvisat på bloggen ett tag nu, och nu är det äntligen dags. En ny modell med flätat mocka,  med dubbla mockaband och en kedja inflätad. Jag gillar´t!
Vad tycker ni?


Ord pris 70 kr, nu 50 kr, om du vill beställa det skicka du ett mejl till designbyjjulia.blogg@hotmail.com  

Peace and love

mocka och kedjearmband

 
Ljusrosa mocka och en dubbelkedja och en hjärtberlock som jag kan skriva in något på om man vill. Det får plats 4 bokstäver. Riktigt fint!
Priset är 80 kr

SOMMAR ERBJUDANDE


Handla för över 150 kr så får du köpa ett namnarmband för bara 45 kr ord. pris 95 kr. Bild på armbandet finns här under. Erbjudandet gäller från 4/7 till 10/7. Förskotts betalning gäller, varorna ska betalas senast 10/7
Peace and love

RSS 2.0